(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Domácí paštika
Potřebné ingredience
kachní játra (mohou být i jiná), bůček, cibule, česnek, koření dle chuti (paštikové koření, bazalka, sůl, pepř, provensálské koření, sekané mandle).
Postup přípravy
Bůček upečeme v troubě na cibulce. Rozmixujeme se syrovými játry. Ochutíme kořením. Vše záleží na vaší momentální chuti. Vše dobře promícháme a nandáme do skleniček. Ty pak vložíme do hrnce a vaříme cca 1,5 h při 100 stupních. Já dávám vodu pouze na dno, sterilizuji v páře.
Poměr bůčku a jater je přibližně 1:1.
Poměr bůčku a jater je přibližně 1:1.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé